SCANDIPLAST

Scandiplast levererar halvfabrikat i plast, kapade plastkomponenter och bearbetade plastdetaljer efter ritning.

Scandiplast har mångårig erfarenhet av plastbearbetning och dom olika plastmaterialen. Vi hjälper våra kunder från idé till leverans. Vår affärsidé bygger på att leverera bästa möjliga kvalitet till bästa möjliga pris & leveranstider. Med kontinuerlig kontakt med kunder är vi den optimala leverantören inom alla typer av branscher. För att se fler klicka nedan: PLASTBRANSCHER

Plattor, Rör, Stänger & Folier

Vi kan leverera allt ifrån plastplattor, plaströr, plaststänger & plastfolier.
Eftersom våra leverantörer alltid har våra plastprodukter på lagerhyllan har vi endast 2-4 dagars leveranstid från order.

Vi kapar även era plastprodukter efter era önskemål & mått.

Vi har alla typer av plastmaterial oavsett till applikation, och kan försäkra alla våra kunder att våra produkter är av högsta kvalitet från Europa.

Halvfabrikat, Kapat & Bearbetad plast

Vi levererar med glädje och kvalitet. Vi kan kapa efter era önskade dimensioner & mått. När det kommer till bearbetad plast kan vi även här försäkra er om att vi levererar högsta kvalitet till bästa leveranstiden med bästa möjliga pris.

Bearbetningen görs i moderna maskiner med den senaste tekniken.
Vi kan även leverera frästa plastkomponenter, svarvade plastdetaljer, kallbokning & varmbokning samt polering är några att nämna av allt vi kan hjälpa till med.
För att se några detaljer som vi kan leverera, vänligen se våra PLASTPRODUKTER
Alla våra leverantörer är ISO certifierade 9001 & 14001.
Dessutom är alla våra underleverantörer svenska, danska & tyska företag som ger högsta kvalitet.