BRANSCHER

TILLVERKNINGSINDUSTRI

Tillverkningsindustri

Vi kan leverera till alla typer av tillverkningsindustri. Oavsett om det är lättare industri eller en tyngre industri. Våra plastapplikationer passar dom flesta av våra kunder och har haft bra resultat hittils.
Oavsett om det är maskinbyggare eller en svarvningsfirma så kan vi leverera plastbitar efter era önskemål.
Vi levererar allt i från enstyckstillverkning till serietillverkning.

LIVSMEDELSINDUSTRI

Livsmedelsindustri

Tillverkning till livsmedelsindustrin ställer höga krav på oss som plastleverantör och vi kan leverera livsmedelsgodkända plaster, som bland annat finnes som food grade.
Vi kan leverera plastkomponenter till olika conveyorsystem. Även stora styckningsbord eller skärbrädor i olika plastmått. Vanligaste plasten som är livsmedelsgodkänd är PE - Polyeten 500 vit färg. 

LIVSMEDELSINDUSTRI
LÄKEMEDELSINDUSTRI

Läkemedelsindustri

Läkemedelsindustrin är den med högst ställda krav vad gäller typ av plastmaterial, toleranser på mått, produktdatablad & medföljande medical grade klassning alltså läkemedels godkänd plast.
Detta är något vi också kan leverera då våra leverantörer har högsta standard av kvalitet och produktdatablad med medföljadne klassningar. 
Även till läkemedelsindustrin agerar vi som hjälp och stöd för att hjälpa er med rätt plastmaterial.
Vi kan leverera bland annat maskiner och kringutrustning i plast i olika material. 

GRUVINDUSTRI

Gruvindustri

Roterande valsar, siktar, kugghjul och olika typer av conveyorsystem är något som finns i gruvindustrin. Och dessa typer av plastprodukter & plastapplikationer kan vi hjälpa till att leverera i önskade mått efter ritning. För övrigt är Sverige ett stort gruvland med ånga bolag i norr.
För mer inforation och hjälp för att finna bästa möjliga kvalitet till bästa pris och leveranstid kontakta våra säljare för konsultationsråd. 

BILINDUSTRI

Fordonsindustri

Bilindustri, tågindustri, lastbilsindustri, tung fordonsindustri i form av grävmaskiner, hjullastare och självklart truckar är något som det finns gott om plast i. 
Vi på Scandiplast hjälper er verksamhet att hitta rätt sorts plast till fordonsindustri och kan leverera nya orginaldelar som sitter i fordonet samt att vi kan leverera OEM produkter i plast. Vi levererar allt i från enstyckstillverkning till serietillverkning.

TÅGINDUSTRI
SKYLT, GRAVYR & REKLAMINDUSTRI

Skylt, Gravyr & Reklamindustri

Opala, opaka, transparenta, UV-beständiga & olika färger är något som kännetecknar skylt, gravyr & reklamindustrin. Tryckerier, lasertryckeri och plexiglastillverkare är några av dom kunder vi jobbar mot. Vi har alla typer av produkter till eran verksamhet. Oavsett om det är PMMA/akryl, PC/polykarbonat eller Pet folier så kan vi hjälpa just er verksahet. 
Detta gör oss till en smidig och bra plastleverantör till just ert företag.

LASERTRYCKERI
BYGGINDUSTRI

Byggindustri

Det byggs i Sverige som aldrig förr. Varför ska bygget stå still när ni kan använda Scandiplasts olika plastprodukter till byggnadsindustrin. Våra säljare har varit med om att leverera plaststängor till byggandet av Mall of Scandinavia i Stockholm. Vi har alla typer av plast till era byggkomponenter. Med vår konsultation om vilka plaster som klarar följande:
Utomhus året om? UV-ljus? I jorden eller på ett tak? I kontakt med solljus, regnvatten och snö? 
Vi har alla svar till er om vilka plaster som är dom rätta för just byggindustrin.
 
RYMDINDUSTRI

Rymd, Flyg & Försvar

När höga krav ställs på kvalitet och leveranstider är vi den leverantören som man kan förlita sig på. Rymd & flygindustrin ställer kanske dom högsta kraven vad det gäller produkten. Med vår kunskap och våra snabba leveranstider löser vi detta och kan leverera HIGHTECH plast till dom olika applikationer.

FLYGINDUSTRI

Sågverksindustri

Sågverk använder sig ofta och glid och slitdetaljer i plast för att optimera förflyttning av trä. Detta för att på ett så snabbt sätt och så tyst sätt transportera trä vidare i fabriken. I Sverige finns många sågverk som använder denna typen av lösningar. Även reservdelar och vid planerade produktionsstopp används detaljerna.
 

Sågverk
Sågverk